image 0 compressedimage 1 compressedimage 2 compressedimage 3 compressedimage 4 compressed

Trakaste 127mm zavese

Trakaste zavese su zavese izrađene od uskih traka 127mm širine. Trake su povezane sa gornjom šinom pomoću mehanizma koji im omogućava zakretanje oko sopstvene ose I pomeranje u krajnje položaje. Trake su međusobno povezane I u donjoj zoni. Upravljanje se vrši pomoću kanapa I lančića. Kanap služi za pomeranje traka levo desno, a lančić za zakretanje platna oko sopstvene ose. Zakretanjem traka oko sopstvene ose regulišete prodor svetlosti. Ukoliko trake postaviti paralelno sa prozorom smanjićete prodor svetlosti. Ukoliko ih postavite pod uglom od 90o tada dozvoljavate maksimalan prodor svetlosti. Takođe ih možete I ukloniti tako što ćete trake pomeriti u stranu.


Veoma su praktične za potrebe zatvaranja velikih pozicija stolarije. Mogu se izrađivati u velikim dimenzijama. Jednostavno rukovanje je još jedna velika prednost uz mogućnost podešavanja svetlopropusnosti


Prodor svetlosti i toplote možete regulisati i izborom platna. U ponudi su platna koja propustaju više ili manje svetlosti. Osim toga u ponudi su jednobojna, šarena ili dezenirana platna. Sva platna su antistatička, antialergijska I jednostavna su za održavanje.


Trakaste zavese se mogu skuplati na levu, na desnu stranu, na obe strane ili u sredinu. Takođe I upravljanje može biti levo ili desno, bez obzira na stranu na koju se skupljaju zavese. Osim toga treba voditi računa da se zavese montiraju tako da ne ometaju funkcionalnost prozora. Da se montiraju iznad dovoljno udaljeni da prozor može da se otvara. Takođe treba voditi računa da lamele zauzimaju prostor I kada su pomerene u stranu.


Copyright © 2020 Kipal Line. All rights reserved.