Komarnici


Sa dolaskom lepog vremena dolazi i do povećane aktivnosti insekata i pojave komaraca. Kako ne bismo dozvolili dan nam iritantni posetioci kvare raspoloženje možemo ih jednostavno sprečiti da u naš prostor ulaze. Komarnici su idealno rešenje kada želimo prostor bez insekata, a pun svežeg vazduha.

Svi prozori i vrata mogu biti opremljeni komarnicima. Zahvaljujući njima, možemo udobno provesti vreme kod kuće i istovremeno uživati u blizini spoljašnje sredine.

U zavisnosti od vaših potreba, želja i ograničenja koja nameće vaš prostor, možete izabrati različite vrste komarnika koje imamo u ponudi.

Naši komarnici su izrađeni od visoko kvalitetne mreže i izdržljivog okvira sa spojnim elementima. Jednostavni čvrst način na koji se okvir postavlja, bez uticaja na strukturu prozorskog okvira, znači da se funkcionalnost prozora povećava uz pouzdanu zaštitu enterijera od insekata.

Komarnici ne ograničavaju vidljivost, a uspešno štite vaš dom od insekata. Montaža komarnika je brza i jednostavna. Svi elementi komarnika otporni na vremenske uslove, što garantuje izuzetnu izdržljivost dugi niz godina.

Naši zadovoljni klijenti tvrde da onaj ko jednom postavi komarnike u svoj dom, ne može ga zamisli bez njih. 

Posetite naš salon prodaje i pogledajte izbor mreža protiv komaraca i saznajte o njihovim prednostima.

.
Copyright © 2020 Kipal Line. All rights reserved.